Skip to content
+381 64 50 15 888 ili +381 60 27 56 962 pyroteam@yahoo.com pon-pet: 8-20h, sub: 10-17h

Organizacija i izvođenje vatrometa

Pyro-team organizuje i izvodi vatromete za KONCERTE, NOVU GODINU, FILMSKE SETOVE, ROĐENDANE, SVADBE

Muzički vatrometi

Muzički vatrometi

Piromuzički vatrometi su najmoderniji oblik pirotehnike. Pyro-Team poseduje sva neophodna znanja i opremu za ispaljivanje vatrometa u skladu sa muzičkom pozadinom po želji klijenta.

Detaljnije
Gradski vatrometi

Gradski vatrometi

Sa nabavkom savremene elektronske opreme, Pyro-team izvodi velike vatromete na gradskim manifestacijima, koncertima, novogodišnjim proslavama na nivou grada, sportskim manifestacijama…

Detaljnije
Svadbeni i rođendanski vatrometi

Svadbeni i rođendanski vatrometi

Neka svaka vaša proslava sija! Zajedno sa Pyro-team stručnjacima osmislite kako da svaki vaš važan datum (rođendan, svadba, godišnjica, rođenje deteta…), ostane trenutak za pamćenje!

Detaljnije
Scenska pirotehnika i vatrometi za prvi ples

Scenski efekti

Pored izvođenja vatrometa, Pyro-team se bavi iorganizovanjem i izvođenjem specijalnih scenskih efekata na proslavama na kojima  je potrebno ostaviti goste bez daha.

Detaljnije
Proslave firma i eventi Muzicki vatromet Beograd na vodi Pyro Team Srbija vatrometi i pirotehnika

Proslave firma i eventi

Pyro-Team vam može pomoći i da vaša korporacijska zabava, promocija, teambuiling aktivnosti, tematski event… zablistaju! Neka vaša proslava ostane u lepom sećanju i zaposlenima i klijentima!

Detaljnije
Organizacija i izvođenje vatrometa

Vatrometi po preporuci klijenata

Dugogodišnje iskustvo u izvođenju vatrometa i zavidnu listu zadovoljnih klijenata, naša su najbolja preporuka, garancija kvaliteta i podsticaj da budemo sve bolji!

Detaljnije

Organizacija i izvođenje vatrometa vrše se uz odgovarajuće dozvole nadležnih organa! Imamo stručne i odgovorne timove koji će izaći u susret vašim željama i zahtevima.

Back To Top